'good evening GLORIA' viser 'Ballerina'

'good evening GLORIA' byder velkommen til endnu en hyggelig og inspirerende forpremiere-aften i filmens tegn. Vi viser den fantastisk smukke og intense kunst-dokumentar 'Ballerina' af Maja Friis.

'Ballerina' er en poetisk dansedokumentar, inspireret af et af det 20. århundredes største nordiske balletikoner, den nu 89-årige balletdanserinde Elsa Marianne von Rosen. Filmen skildrer von Rosens livslange ægteskab med dansen og undersøger den svære balancegang mellem den altoverskyggende passion for dansen og ønsket om også at kunne rumme den menneskelige kærlighed – et trekantsdrama, som de fleste udøvende kunstnere vil kunne nikke genkendende til.

'Ballerina' er helt unikt blevet præmieret af Statens Kunstfond, hvilket er en meget stor ære, og i forbindelse med snigpremieren på CPH DOX blev 'Ballerina' anmeldt i Politiken og fik fem flotte hjerter. Desuden er 'Ballerina' nomineret til en Bodil.

Der venter en unik oplevelse når 'good evening GLORIA' får besøg af instruktør Maja Friis, producer Mille Haynes, og filmekspert Peter Schepelern, som vil være aftenens moderator.

Læs mere om filmen Ballerina