good evening GLORIA viser 'Searching for Bill'

good evening GLORIA glæder sig til at slå dørene op for aller første gang, og endda til en dansk dokumentarfilm, som tager afsæt fra en amerikansk trailerpark for at udfolde sig som fuldblods roadmovie.

'Searching for Bill' tager publikum med på en rejse gennem et ægte USA sammen med familiefaren Bob Maser bag rattet. Først for at få sin stjålne bil tilbage, herefter på jagt efter den hemmelighedsfulde semi-poetiske tyveknægt Bill.
Denne dokumentarfilm vil tryllebinde enhver tilskuer med en kærlighed til Amerika og landets singer/songwriter-kultur. Filmens soundtrack binder fortællingens ensomme skæbner elegant sammen, og forener deres fascinerende og rørende historier i et musikalsk univers.

Gå ikke glip af denne unikke chance for at se filmen til en fordelagtig pris, på en aften hvor filmens instruktør Jonas Poher Rasmussen og filmens producer David B. Sørensen kommer på besøg.

GLORIA BIOGRAF & CAFE / TIRSDAG D. 19. FEBRUAR / KL. 19.00 / PRIS 50 KR / obs! bestilte billetter skal afhentes senest dagen før

På gensyn i GLORIA

Læs mere om filmen Searching for Bill