Kom til snigpremiere på den magiske 'Hushpuppy'

På lørdag d. 22/12 kl. 19.45 har du mulighed for at se næste års måske bedste film, 'Hushpuppy'. Og tilmed for kun kr. 50,- pr. billet.

'Hushpuppy' er et magisk mesterværk som får premiere i Danmark d. 3. januar, men filmen har allerede taget verden med storm, og har vundet adskillige flotte priser. Den tog hele fire priser i Cannes og to på Sundance. I Danmark er 'Hushpuppy' lige blevet anmeldt i Filmmagasinet EKKO hvor den får topkarakteren 6 stjerner og bl.a. denne hyldest af Claus Christensen: "Årets film. En livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri - et sansemættet mesterværk".

Filmen handler om den 6-årige Hushpuppy som bor sammen med sin far, Wink, i et lille samfund beliggende nær verdens ende, kaldet "The Bathtub". Pigen vokser op i klar bevidsthed om, at hun og faderen både deler uundværlig samhørighed med minisamfundet, men at de også er part af et meget større univers. Da faderen bliver ramt af en mystisk sygdom og ikke længere kan beskytte hende, begynder naturen at opføre sig underligt: Temperaturen stiger, polerne smelter og fører en hær af urokser med sig. I håbet om at gøre det rigtige, drager Hushpuppy ud for at finde sin mor.

Så kom ind i GLORIA og få en uforglemmelig oplevelse.

Bestil/køb billet her:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...

Læs mere om Hushpuppy