Kom til snigpremiere på 'Reindeerspotting'

Tirsdag d. 17. juli kl. 21.30 holder GLORIA i samarbejde med CPH DOX snigpremiere på den rå og rørende finske dokumentar 'Reindeerspotting'. Billetter til denne visning koster kun kr. 50,-

'Reindeerspotting' fortæller historien om Jani, en 19-årig junkie, som lever på bistand i området indenfor polarcirklen. Vi følger Jani og hans venners hverdag mellem kriminalitet og hårde stoffer. Træt af sit liv i den fjerne by i Lapland, beslutter Jani at tage på en togrejse til forskellige dele af Europa, før han skal sættes i fængsel, dømt for adskillige tilfælde af småkriminalitet. En kraftfuld og intens rejse - fortalt uden moralske pegefingre - foruroligende og smuk i sin brutale ærlighed, og til tider decideret surrealistisk - man kommer uvægerligt til at tænke på 'Trainspotting'.

Instruktør Joonas Neuvonen var en af Janis venner, han begyndte at filme Jani og det er der blevet en særdeles ægte, rå og meget troværdig dokumentar ud af. Filmen giver et ualmindeligt hudløst portræt af en ung misbruger - på godt og ondt.

Læs mere om Reindeerspotting