GLORIA holder ferie og er tilbage d. 10/8 med ‘Fortiden foran os’ hvor du kan møde instruktøren

Torsdag d. 10. august inviterer 41shadows og Gloria Biograf til premieren på ‘Fortiden foran os’. Filmen introduceres af den belgiske producer og den danske co-producer kl. 19:00 og afsluttes med besøg fra filmens instruktør Nathalie Teirlinck, som vil fortælle om sin vision og besvare spørgsmål fra salen. Herefter bydes der på et glas vin i foyeren.
 
Fra producenterne bag ‘Bullhead’ kommer nu en stemningsfuld og smuk film af den talentfulde debuterende Nathalie Teirlenck. ‘Fortiden foran os’ omhandler den moderne kvinde, forældreskab og betingelsesløs kærlighed. 41Shadows er stolte af at have co-produceret dette psykologiske drama, der er støttet af Det Danske Filminstitut og som har både dansk scenograf og danske klippere.

‘Fortiden foran os’ er et psykologisk drama om en kvinde, der bliver indhentet af sin fortid. Den smukke 30-årige Alice lever et rutine liv som escort i Bruxelles. Med undtagelse af hendes gode forhold til sin afrikanske chauffør Michael, undgår hun al form for dybere social kontakt. Men efter eks-kærestens død tvinges hun pludseligt til at tage sig af sin lille søn Robin, som hun ikke har haft kontakt med siden hans fødsel. Det vender op og ned på hendes liv og Alices tidligere ligegyldighed udviskes med en uforudset og overrumplende følelse af varme og ømhed. Men det er ikke lige let at lege kernefamilie og tingene kompliceres yderligere, da Alice indleder et forhold til den jævnaldrende Olivier.

Bestil/køb billet her:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...