THE HANDMAIDEN – KOREANSK MESTERVÆRK

En episk og gudesmuk fortælling fyldt med spænding og kærlighed fra mesteren Park Chan-wook, der tidligere har instrueret mesterværket 'Oldboy'.

I 1930'ernes Japansk-besatte Korea bliver pigen Sookee ansat som tjenestepige til den Japanske rigmandsdatter Hideko, som lever et tilbagetrukket liv på en stor landejendom med hendes dominerende onkel. Men Sookee har en hemmelighed. Hun er i virkeligheden en tyv, som arbejder for en svindler, der håber at Sookee kan hjælpe ham med at forføre Hideko, så han kan få del i familieformuen.

Men ikke alt går som man regner med i Park Chan-Wooks episke fortælling om intriger, bedrag og seksuel forblændelse.

'The Handmaiden' deltog ved Cannes Film Festival og har høstet store anmeldelser både fra de danske og internationale filmkritikere.

Ralf Christensen fra Information skriver: "Alt ved Park Chan-wooks nye film The Handmaiden er en visuel nydelse, der nærmest nagler tilskueren til sædet i en dekadent rus, man næsten skammer sig over. Men også kun næsten. For den sydkoreanske instruktørs nye film er så meget mere end æstetik."

* * * * * * "En sjældent overdådig filmoplevelse" Filmland, DR

* * * * * * "Filmoplevelser fås simpelthen ikke bedre end det her" Cinemazone:

* * * * * "Malerisk mesterhåndværk med erotisk suspense" Politiken

* * * * * "så mange underholdende og udspekulerede overraskelser, at det er lige før hovedet begynder at summe fornøjeligt" Berlingske

* * * * * "Man kan ikke undgå at tænke på Hitchcocks 'Rebecca' (1940), 'Notorius' (1946) eller Cukors 'Gaslight'(1944)" Jyllands-Posten