FREDAG DEN TRETTENDE: ZOMBIEFILM OG BLOODY MARYS

Fredag d. 13. januar KL. 21.30 kan du stige ombord på en togtur du sent vil glemme, når Gloria Biograf og REEL Pictures inviterer til en helt særlig visning af det sydkoreanske zombiehit TRAIN TO BUSAN Inden filmen serverer vi blodrøde Bloody Marys, selvfølgelig lavet på sydkoreas national sprut - Soju. Derefter er det bare at rykke frem i kupeen og lade zombierne indtage det store lærred.

Train To Busan (Bu-San-Haeng) har slået alle rekorder i hjemlandet, hvor over 13 millioner mennesker allerede har sikret sig en pladsbillet til det hæsblæsende zombieridt. Ved premieren så over én million mennesker filmen på en enkelt dag, hvilken gav TRAIN TO BUSAN den bedste åbningsweekend i koreansk biografhistorie.

Den visuelt overdådige cocktail af action, humor og horror er en højoktan voldsballet, der overhaler Hollywoods samlebåndszombier indenom. For mens filmen sender kærlige skulderklap til både ’Speed’, ’World War Z’ og ’The Walking Dead’, er TRAIN TO BUSAN først og fremmest helt sit eget, ustoppelige lokomotiv.

Et højhastighedstog er på vej fra Seoul til Busan. I passagersæderne sidder folk fra alle lag af det sydkoreanske samfund. Et glubsk eksperiment er gået grueligt galt på en kemisk fabrik, og landet oversvømmes som en steppebrand af grådige zombier. Ét bid, og du er smittet!

Hurtigt går det op for passagererne, at der er ubudne gæster om bord. Og snart begynder et intens og klaustrofobisk forhindringsløb, hvor Seok Woo og de andre må kæmpe sig strategisk fra togvogn til togvogn gennem horderne af sprællevende kadavere.