Se 'The Artist' i GLORIA

Nu kan den fortryllende 'The Artist' ses i GLORIA. Vi har længe gerne villet vise denne utroligt charmerende film og nu er det så endelig lykkedes. Har man endnu ikke fået den set så bør man absolut gøre det, og den fortjener ovenikøbet et gensyn.

’The Artist’ er en dybtfølt kærlighedserklæring til klassisk Hollywoodfilm - til skuespilkunsten, til stilen, til musikken og til selve filmmediet. Denne perle af en film har taget både anmeldere og publikum med storm verden over og har fortjent modtaget utallige priser. Ikke færre end 5 Oscars blev det til, Bedste Film, Bedste Mandlige Hoverolle, Bedste Instruktion, Bedste Originale Musik og Bedste Kostumedesign, og derudover tre Golden Globes for Bedste Film, Bedste Mandlige Hovedrolle og Bedste Originale Musik. Jean Dujardin vandt også for Bedste Mandlige Skuespiller ved filmfestivalen i Cannes.

’The Artist’ handler om den charmerende stumfilmstjerne George Valentin (Jean Dujardin), der nægter at acceptere talefilmens indtog. George føler sig overbevist om, at der er tale om en døgnflue, og at både publikum og producenter snart vil komme til fornuft og indse, at filmen gør sig bedst stum. Mens hans egen karriere hastigt smuldrer væk, bliver han udfordret og betaget af den unge og sprudlende danserinde Peppy Miller (Bérénice Bejo), der er godt på vej til at blive den nye darling i drømmenes by.

* * * * * * "En uforfalsket kærlighedserklæring til filmkunsten - Man sidder med livet i hænderne, latteren klukkende og en klump i halsen" Kim Skotte, Politiken

* * * * * * "Grænseløst mesterværk! - filmen, der tænder troen på filmmediet, hvis man skulle have mistet den, og filmen, der får voksne mænd til at græde. Mest af glæde." Jacob Wendt Jensen, Berlingske Tidende

”En film man får det fantastisk godt af at se” Weekendavisen

* * * * * * "En fortryllende film" Kristeligt Dagblad

* * * * * * "En genistreg" Filmmagasinet EKKO

"Mesterlig filmmagi...En af årets bedste film" Christian Monggaard, Information

* * * * * * "Årets – ja måske mange års smukkeste film!!" IN

* * * * * * "En filmoplevelse jeg ALDRIG vil glemme!" FILMSELSKABET, DR K

Læs mere om The Artist