FORPREMIERE: WALKING DISTANCE - MEXICANSK FILMPERLE

Lørdag d. 13. februar kl. 12.00 inviterer vi til eksklusiv forpremiere på den mexicanske film WALKING DISTANCE under temaet FILMPERLE & PERLEPLADER. For dem, der har lyst, er der efter filmen kaffe og perlepladeworkshop med kyndig vejledning af perlepladeekspert Claudia Munksgaard-Palmqvist. HAMA har sponsoreret en hel kasse perler og Gloria sørger for at både strygejernet og kaffen er varm. Man kan enten få sin perleplade med hjem eller vælge at donere den til vores fælles perleplade kunstprojekt. Pris for hele herligheden er 50 kr.

WALKING DISTANCE er en enkel og lys film, der minder os om at værdsætte de små betydningsfulde øjeblikke i vores liv: at finde en ny ven, at dyrke en hobby, at gense gamle fotos, at sætte perler på en snor, at tage billeder af små detaljer, der pludselig bliver til stor skønhed eller at se solen gå ned fra sin yndlingssofa…

Filmen har officiel premiere i Gloria torsdag d. 18. februar, hvor der i øvrigt vil være mulighed for at møde instruktøren Alejandro Guzmán Álvarez, så sæt også allerede nu kryds i kalenderen der.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag i Gloria Biograf.

Læs mere om Walking Distance