ÅRETS SIDSTE PREMIEREFILM: THE WOLFPACK – SÆT DIN INDRE FILMNØRD FRI

Et af årets helt store publikumshit på CPH:DOX får premiere i Gloria d. 25. december. Og I kan godt glæde jer, for der er nok at både grine og græde over i THE WOLFPACK som for sin unikke historie blev belønnet med hovedprisen, Grand Jury Prize, på årets Sundance Film Festival

I en stor, tillukket lejlighed på Manhattan lever Angulo brødrene sammen med deres søster og forældre. De er nærmest fanget i lejligheden og har hele deres liv kun været ude for døren et fåtal gange. Hvad de dybest set ved om verden udenfor, har de lært fra film på tv. Selv internettet er ukendt territorium.

De kalder dem selv "The Wolfpack", ulvekoblet, og de har brugt hele deres barndom på at genopføre deres yndlingsfilm med hjemmelavede rekvisitter og kostumer. De gør det faktisk helt fuldstændig enestående.

Uden venner og anden familie lever de på offentlig forsørgelse og børnenes mor har stået for undervisningen. De unge mennesker er ikke ynkelige individer, men nysgerrige, kreative og fulde af opfindsomhed, hvilket gennem alle årene har givet dem mulighed for at flygte fra følelsen af isolation og ensomhed. Men nu er de ved at få appetit på livet udenfor den store murstensblok, der har holdt dem adskilt fra det virkelige liv så længe. Det eksploderer mellem hænderne på dem, da en af brødrene flygter ud på et kort eventyr i den virkelige verden. Ulvekoblet må lære at integrere sig i samfundet og helt fra grunden erfare, hvordan man begår sig. Filmen er en ganske fantastisk historie, a slize of life fra den virkelige verden.

Der er begyndt at tikke lidt anmeldelser ind her inden premieren og det ser lovende ud:

* * * * * * “En helt igennem original, ærlig og hjertevarm filmoplevelse" Victor Saxlund, Kulturbunkeren

* * * * * "Sprudlende charme. Den vidunderlige ulveflok stråler i kameraets nærvær" Rasmus Friis, Soundvenue

* * * * * Kultunaut

* * * * "En vild og rørende historie" Nanna Frank Rasmussen, Jyllands-Posten

* * * * "Filmkærlighed så ren og medrivende" Lasse Martin Jørgensen, Filmz

Læs mere om The Wolfpack