SNIGPREMIERE: THE WOLFPACK – SEKS BRØDRE OG ET KAMERA

Sundancevinderen THE WOLFPACK var en af de helt store publikumsmagneter på årets CPH:DOX. Filmen har biografpremiere i Gloria d. 25. december, men vi kan slet ikke vente med at vise denne fantastiske dokumentar, så vi har arrangeret en snigpremiere allerede på fredag d. 20. november kl. 21.15. Billetprisen er kun 70 kr. og der er flaskeøl til en 20’er.

I en stor, tillukket lejlighed på Manhattan lever Angulo brødrene sammen med deres søster og forældre. De er nærmest fanget i lejligheden og har hele deres liv kun været ude for døren et fåtal gange. Hvad de dybest set ved om verden udenfor, har de lært fra film på tv. Selv internettet er ukendt territorium.

De kalder dem selv "The Wolfpack", ulvekoblet, og de har brugt hele deres barndom på at genopføre deres yndlingsfilm med hjemmelavede rekvisitter og kostumer. De gør det faktisk helt fuldstændig enestående.

Uden venner og anden familie lever de på offentlig forsørgelse og børnenes mor har stået for undervisningen. De unge mennesker er ikke ynkelige individer, men nysgerrige, kreative og fulde af opfindsomhed, hvilket gennem alle årene har givet dem mulighed for at flygte fra følelsen af isolation og ensomhed. Men nu er de ved at få appetit på livet udenfor den store murstensblok, der har holdt dem adskilt fra det virkelige liv så længe. Det eksploderer mellem hænderne på dem, da en af brødrene flygter ud på et kort eventyr i den virkelige verden. Ulvekoblet må lære at integrere sig i samfundet og helt fra grunden erfare, hvordan man begår sig.

Der er nok at både grine og græde over i "The Wolfpack", som for sin unikke historie blev belønnet med hovedprisen, Grand Jury Prize, på årets Sundance Film Festival.

Læs mere om The Wolfpack