GRATIS VISNING: A MOST WANTED MAN

KOM TIL GRATIS VISNING AF A MOST WANTED MAN LØRDAG D. 19. SEPTEMBER KL. 16.30 I GLORIA BIOGRAF!

Thrilleren A MOST WANTED MAN er en filmatisering af John le Carrés spionroman ”Marionetten”, instrueret af den verdensberømte hollandske fotograf og instruktør Anton Corbijn ("Control” og ”The American").

Det er samtidig den sidste film, som skuespilleren Philip Seymour Hoffmans nåede at medvirke i inden hans død i februar 2014. Corbijn har i det hele taget fået samlet noget af en stjernebesætningen i Hamborgs gader. Udover hovedrolleindehaveren, Philip Seymour Hoffman, er der store navne som Robin Wright, Willem Dafoe, Rachel McAdams og Daniel Brühl på rollelisten.

Filmen har aldrig haft dansk biografpremiere, men Gloria Biograf har nu i samarbejde med den tyske filmfond Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein og SF Film fået en enestående chance for at sætte en enkelt visning på af filmen og så endda ganske gratis.

Efter filmen byder den Hamburg Convention Bureau på en forfriskning.

OM A MOST WANTED MAN Hamburg er hovedsæde for flere udenlandske spionenheder. Tilsyneladende kæmper de på samme side, men hvor langt vil de hver især gå for at få én af de rigtig store fisk på krogen og hvor mange er de villige til at ofre i kampen mod terror?

Se trailer her: https://www.youtube.com/watch?v=OUyYBrlF_W8