Forpremiere på 'Bullhead' med belgisk øl

På tirsdag d. 4. marts kl. 21.00 er der forpremiere på det fremragende belgiske drama 'Bullhead' instrueret af Michaël R. Roskam med en helt fantastisk Matthias Schoenaerts (Smagen af rust og ben) i hovedrollen.

'Bullhead' er et både råt og smukt, og meget anderledes krimidrama, som foregår i en verden af hormonsmuglere og dealere, hvor nådesløse kvægavlere truer og bestikker sig til ulovlige, men indbringende, kvæghandler. Filmen var Oscar-nomineret, og er temmelig unik, med sin særegne historie, og et særpræget både smukt og brutalt billedsprog.

Jacky arbejder på familiens gård, hvor han er vidne til at svogeren pumper kvæget overdrevent med ulovlige væksthormoner. I al hemmelighed begynder Jacky selv at tage anabolske steroider i store mængder og det skal vise sig at få fatale konsekvenser. Den sammenbidte Jacky bærer på en voldsom barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. Men da en politimand på jagt efter hormonmafiaen bliver slået ihjel, konfronteres Jacky med sin barndoms traumatiske hændelser. Han er tvunget til at vende tilbage til den barndomsbegivenhed, der ødelagde ham, og de mennesker, der var til stede dengang. Det gælder også barndomsbetagelsen Lucia, som han stadig er hjerteskærende besat af.

Til arrangementet kan du nyde lækker belgisk øl efter filmen venligst sponsoreret af den Belgiske Ambassadør hr. Pol De Witte.

Læs mere om Bullhead