Gratis forpremiere på 'Jeg hedder Ernesto'

Filmbazar er er ny filmudlejer på det danske marked, som har haft succes med firmaets første filmpremiere, 'The Broken Circle Breakdown'. Derfor vil Filmbazar gerne invitere til gratis forpremiere på en ny gribende og prisbelønnet film, nemlig den argentinske 'Jeg hedder Ernesto'. Det sker på tirsdag d. 14. januar kl. 19.00, det er gratis, og den argentinske ambassade byder tilmed på et glas vin efter filmen.

'Jeg hedder Ernesto' (Infancia clandestina) foregår i Argentina i 1979. Efter flere års eksil vender Juan og hans familie tilbage til Argentina under falske identiteter. Juans forældre og hans onkel Beto er medlemmer af Montoneros organisationen, der kæmper mod militærjuntaen, som regerer landet. På grund af deres politiske aktiviteter, bliver gruppen overvåget ubønhørligt, og truslen om at at blive pågrebet er konstant.
Men Juans daglige liv er også fuld af varme og humor, og han integreres hurtigt og nemt i sine nye omgivelser. Hans venner i skolen og den pige, han er forelsket i, Maria, kender ham som Ernesto, et navn han må ikke glemme, da hans families overlevelse er på spil. Juan accepterer dette og følger alle sine forældres regler, indtil han en dag får at vide, at de har brug for at flytte igen med det samme, og han må forlade sine venner og Maria.

Reserverede billetter skal afhentes senest på søndag. Uafhentede billetter kan fås i biografen fra mandag kl. 11.30.

Læs mere om Jeg hedder Ernesto