'good evening GLORIA' viser 'The Weight of Elephants' - mød instruktøren og Politikens Kim Skotte

'good evening GLORIA' byder velkommen til endnu en hyggelig og spændende forpremiere-aften i filmens tegn. Vi viser det fremragende og gribende drama 'The Weight of Elephants', og der venter en helt unik oplevelse når vi får besøg af instruktør Daniel Borgman og Politikens filmredaktør Kim Skotte, som vil være aftenens moderator.

Den følsomme 11-årige Adrian kæmper med frygt og bekymringer. Hans mor har forladt ham, faren er ikke inde i billedet, så han bor hos sin bedstemor og ustabile onkel. Han er desuden kraftigt påvirket af mediernes dækning af tre børns forsvinden fra området, og lader fantasien løbe løbsk.
Adrian er et let mål for drillerier i skolen, så venner har han ikke rigtig. Han søger tilflugt i naturen, og i nabolagets små hellesteder, hvor han dagdrømmer og leger alene. Men en dag flytter en ny nabo ind, den jævnaldrende Nicole, som er gådefuld, men også stærk og vidunderlig, og har både en lillesøster og lillebror. Et spirende og tøvende venskab opstår, og Adrian begynder så småt at turde håbe på noget godt igen.

Filmen udspiller sig i New Zealand, hvor instruktøren Daniel Borgman stammer fra, men størstedelen af holdet bag filmen er dansk. 'The Weight of Elephants' er en meget stærk film - gennemsyret af en sjældent set følsomhed, poesi og visuel nerve.

GLORIA BIOGRAF & CAFE / TIRSDAG D. 4. JUNI / KL. 19.00 / PRIS 50 KR / TEL 33 12 42 92