Radiobiograf Festival

 
Tidligere vist
RADIOBIOGRAF FESTIVAL 14.-17. APRIL

Københavns Radiobiograf inviterer almindeligvis én gang i måneden til fokuseret radiolytning i Gloria Biograf. Nu følges der op på to års bragende succes med Københavns første Radiobiograf Festival – fire dage med danske og internationale radioskabere, masterclasses, debat og intens lytning af det bedste radio, der findes.

Festivalen gæstes af en lang række uafhængige danske podcasts som Podstories, Kontoret og Spildtid. Festivalens gæster kan også se frem til en række intense, sjove og øjenåbnende lydoplevelser fra anerkendte danske, skandinaviske, engelske og franske navne på festivalen. Blandt de skandinaviske navne er prisvindende svenske radiodokumentarist Martin Johnsen og den anerkendte Ingvild Nielsen fra norske NRK.

Frankrig er repræsenteret af S​ilvain Gire, der som chefredaktør for ARTE Radio har høstet internationale radiopriser siden 2002. Fra England kommer den innovative Eleanor McDowall fra Falling Tree Productions, som vil få kroppen til at m​ærke radiofortællinger.

Gloria Biograf glæder sig til at byde velkommen til fire dage med kollektiv lytning af verdens bedste radio fra torsdag d. 14. april til søndag d. 17. april.

Hent et program her i biografen eller find det online på http://radiofestival.dk

KØBENHAVNS RADIOBIOGRAF FESTIVAL 14.-17. APRIL