Om Gloria

 

GLORIA ligger i hjertet af København - nærmere bestemt - på Rådhuspladsen ved Palace Hotel og statuen af Lurblæserne.

GLORIA er sin egen - både personale, atmosfære og filmrepertoire er noget helt særligt i GLORIA. Vores café byder på et bredt sortiment af alt lige fra kaffe af høj kvalitet, slik, frugt og specialøl og du vil opleve en afslappet og hyggelig stemning, der understøttes af et venligt og interesseret personale med kendskab til GLORIAs filmrepertoire og film i det hele taget.

GLORIA viser film fra hele verden med historier om mennesker, steder og begivenheder, der bevæger publikum. Fælles for dem alle er, at det er film af høj kvalitet, som bliver hængende. GLORIA kan godt lide at drysse lidt ekstra krydderi på din filmoplevelse og derfor kan du jævnligt opleve arrangementer i form af særlige visninger og forpremierer ofte i selskab med foredragsholdere. Sædvanligvis vil der efter filmen blive serveret vin eller andet godt til ganen.

Endelig er GLORIA en biograf der med sit repertoire søger at skabe en stærkere base for gode film i København. Men det er ikke nødvendigt at vide en masse om film for at nyde at gå i GLORIA. GLORIA er for alle, der har lyst til at få en god oplevelse med en god film.

good evening GLORIA
GLORIA er stolt af at kunne præsentere et nyt tiltag i filmens tjeneste. Et tiltag med kærlighed til film, til hygge og til det mest magiske rum på kloden, biografsalen.
'good evening GLORIA' vil invitere til forpremiere på et udvalg af biografens kommende film. Disse arrangementer kommer til at byde på præsentationer, q&a's, musik, forfilm og anden form for udvidelse til aftenens film.
Bag initiativet står 3 filmelskere, fra Designskolen, Den Danske Filmskole, og Film & Medievidenskab, alle med et fælles ønske om at skabe en række aftener, hvor biografrummet vil udfolde sit potentiale til fulde og særligt give plads til studerende og andre filminteresserede mennesker.

Gavekort til GLORIA
Glæd venner, veninder, familie og kærester med et gavekort til GLORIA, du bestemmer selv beløbets størrelse.

Rabatkort til GLORIA
Du kan købe rabatkort og spare kr. 20,- pr. billet på aftenforestillingerne. Rabatkortet indeholder 6 billetter og koster kr. 420,-

Månedens bogtilbud
GLORIA har et samarbejde med forlaget Batzer. Det betyder at der et lille udvalg af gode bøger til salg til en god pris. Batzer leverer både klassikere og nye udgivelser, og har de senere år udmærket sig ved i høj grad at have fingeren på pulsen. Batzer har således fx Per Petterson (Ud at stjæle heste, Jeg forbander tidens flod m. fl.) i sin stald. Kig ind og se månedens tilbud.

Særarrangementer
Gå ikke glip af GLORIAs hyggelige arrangementer. Tilmeld dig GLORIAs nyhedsbrev, og/eller bliv fan af GLORIA på facebook, så du kan holde øje med GLORIAs mange særarrangementer. Der er links til både nyhedsbrev og facebook øverst til højre på siden.

Skoleforestillinger
Der er mulighed for at arrangere skolevisninger i tidsrummet 8.00-12.00. Billetprisen er kr. 55-70 afhængigt af filmens varighed (minimum kr. 2500,-). Ring på telefon 33 12 82 32, eller skriv til info @ gloria.dk. Det er også muligt for skoleklasser at få 10 kr. rabat pr. billet til ordinære forestllinger, hvis gruppen består af minimum 15 personer.