Grazie Gloria

 
Tidligere vist
Italiensk film skal stadig ses i biografen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en sæson af vores italienske filmkavakade GRAZIE GLORIA. Det Italienske Kulturinstitut, Øst for Paradis og Gloria Biograf præsenterer i samarbejde med RAI Cinema og med støtte fra Det Danske Filminstitut otte udvalgte nye italienske film. Der er både rå, humoristiske, eventyrlige, varme, historiske, skæve, romantiske og dramatiske film på programmet, men fælles for dem er, at de giver os et indblik i hvordan det er at leve i Italien i dag og hvad det vil sige at være italiener.

Hver måned præsenterer GRAZIE GLORIA en ny italiensk film med to visninger per gang. En premierevisning om onsdagen kl. 19.00 med servering af italienske specialiteter og en formiddagsvisning den efterfølgende mandag kl. 12.00 til reduceret billetpris.

Som noget nyt i år er der også mulighed for at se filmene i Århus, hvor biografen Øst For Paradis har én månedlig onsdagsvisning.

Billetter kan købes på www.gloria.dk. For yderligere information se Grazie Glorias Facebookside her: https://www.facebook.com/graziegloria

Venite in tanti!

GRAZIE GLORIA PROGRAM

NB! Alle filmene vises på italiensk med engelske undertekster

ALASKA - Onsdag d. 19.04.17, kl.19.00 & Mandag d. 24.04.17, kl.12.00
Instruktør: Claudio Cupellini, 2015.
Italieneren Fausto og franskmanden Nadine mødes ved et tilfælde på en tagtop i Paris og genkender sig selv i hinanden – sårbare, alene og besat af idéen om uopnåelig lykke. Deres skæbner bliver dybt involverede i hinandens og der er op til flere forhindringer og overraskelser i vente for de to elskende i dette romantiske drama.